ochtend training

demo training

Intensief Shaolin ochtend programma

 

  • Op dit  moment is er geen ochtend training, de startdata voor de volgende is ook nog niet bekend, abonneer je op de website om op de hoogte gehouden te worden. 

Volgens een Chinees gezegde zijn er honderd dagen van geconcentreerde training nodig om resultaat te bereiken. Het spreekt voor zich dat deze dagen aaneengesloten moeten zijn. Met dit als gedachte bieden wij een drie maanden intensief ochtend programma aan. Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in de ochtend Shaolin kung fu training van 6:30 tot 7:30.

Tijdens deze training is het de bedoeling dat we een grote verandering teweeg gaan brengen in het lichaam. Niet alleen kracht en flexibiliteit worden flink vergroot maar ook het begrip van het lichaam en hoe je dit in synergie kan laten werken moet een boost krijgen. Kortom er word een goede basis gelegd in Kung fu. Daarnaast mag je deelnemen aan de Sanda training, deze wordt op woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur gegeven.

In totaal pak je in deze drie maanden ongeveer 55 trainingsuren. Dit is al meer dan je in een jaar zou doen als je één keer per week komt trainen. Een goede investering, toch?

In eerste instantie wordt er gestart met de taolu (vorm) Lian Huan Quan. Hiermee wordt een goede basis gelegd in de conditie en stabiliteit van het lichaam. Daarna gaan we een stapje verder en volgt de Tong Bei Quan. Een Taolu (vorm) die conditioneel meer van je vraagt en de explosiviteit aardig vergroot. Als wapen komt de Qi Mei gun (stok) aanbod.

Kosten               –           € 210,- (maandelijkse incasso á €70,=)

Aanmelding via E-mail

%d bloggers liken dit: